Petru Alexe, profesor la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii ”Dunărea de Jos” din Galaţi, a afirmat că este o promisiune deocamdată carnea realizată în laborator deoarece aceasta nu a reuşit să ajungă la structura normală a cărnii. El a menţionat că trebuie văzut dacă această carne nu produce dezechilibre în alimentaţia curentă.
Petru Alexe a declarat joi, la Prima News, că ştiinţa va arăta dacă există posibilitatea reconstituirii, în laborator, a funcţionalităţii ţesutului muscular.
“Carnea în laborator pentru moment este o promisiune pentru că în sistemul pe care l-am văzut realizat în alte ţări această carne este realizată până la un moment dat. Ea nu a reuşit încă să ajungă la structura normală a cărnii şi evident nu poate avea toate utilizările cărnii. Să luăm partea bună. Partea bună este că are un conţinut ridicat din punctul de vedere al aminoacizilor. Poate să…
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “www.g4media.ro”
———————————-
Atentie!!!!
Știrile sunt preluate din google news de la ziare locale din Galati. galatiexpres.ro este un director/serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. galatiexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii