Ingrediente. 4 ouă, 500 g mascarpone, 4 linguri de zahăr pudră, 300 g pișcoturi, 1 cană cafea rece, 50 g lichior preferat, pudră de cacao.
Preparare. Se separă albușurile de gălbenușuri. Într-un bol, se bate zahărul cu gălbenușurile, până ce amestecul se albește. Se adaugă mascarpone și amaretto (rom) și se omogenizează. Se bat albușurile spumă tare și se încorporează treptat în cremă, amestecând cu o spatulă, de jos în sus. Se dă crema la frigider pentru 30 de minute. Se înmoaie pișcoturile rapid în cafea și se pun într-o tavă cu pereţi înalţi, formând primul strat al prăjiturii. Se acoperă cu jumătate din crema de mascarpone. Se pune un al doilea strat de pișcoturi, peste care se va pune restul de cremă. Se pune vasul la frigider, minimum 4 ore. Înainte de servire, se presară peste tiramisu cacao.
O altă variantă de preparare a desertului este cu ananas. Reţeta de tiramisu cu mascarpone și ananas este foarte ușoară și…
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “www.viata-libera.ro”
———————————-
Atentie!!!!
Știrile sunt preluate din google news de la ziare locale din Galati. galatiexpres.ro este un director/serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. galatiexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii