Fasolea, un aliment apreciat de multă lume, poate fi gătită în mai multe feluri, însă, indiferent de modul în care se face, este deosebit de gustoasă.
INGREDIENTE:
- 500 grame fasole uscată
- 4-5 cepe
- 4 linguri de ulei de floarea-soarelui
- o jumătate de căpăţână de usturoi
- 2 linguri bulion, sare, piper
PREPARARE:
Fasolea se pune la înmuiat în apă călduţă cu câteva ore înainte de preparare. Se fierbe foarte bine în 2-3 ape. În ultima apă, se lasă la foc mic, să fiarbă atât cât are nevoie. Pentru un gust aparte, poţi adăuga rondele de morcov, boabe de piper şi 2-3 frunze de dafin. Piperul şi frunzele de dafin se vor înlătura ulterior, când se pasează fasolea. După ce a fiert bine, aceasta se scurge de apă şi se dă prin strecurătoare sau se pasează la blender. Ceapa se taie solzişori şi se pune la călit într-o tigaie. Când s-a călit ceapa, se pune şi pasta de tomate/bulionul şi se amestecă bine. Jumătate din cantitatea de…
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “www.viata-libera.ro”
———————————-
Atentie!!!!
Știrile sunt preluate din google news de la ziare locale din Galati. galatiexpres.ro este un director/serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. galatiexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii