Ingrediente: 800 grame mușchiuleț de vițel, 2 cartofi, 2 morcovi, 2 fire praz mici, 1 ardei capia, verdețuri italiene, sare, piper, 2 roșii, 150 mililitri bulion, 1 lingură boia dulce, pătrunjel, mărar
Preparare: tăiem carnea bucăți cât mai mici și o punem pe foc cu puțin ulei. Lăsăm pe foc, amestecând din când în când vreo 10 minute, maxim, apoi adăugăm prazul și morcovii tăiate rondele, ardeiul curățat și tăiat cubulețe și mai lăsăm câteva minute la călit, apoi acoperim cu apă, sărăm, piperăm, punem puțin amestec de verdețuri italiene și acoperim cu capac și lăsăm pe foc aproximativ o oră și jumătate, până se înmoaie carnea, adăugând din când în când apă și amestecând.
Între timp curățăm cartofii, îi tăiem cubulețe și îi adăugăm peste carne și legume, punem și roșiile decojite și tăiate mărunt și mai lăsăm 10 minute, amestecând din când în când, apoi adăugăm boiaua, bulionul și mai lăsăm…
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “www.viata-libera.ro”
———————————-
Atentie!!!!
Știrile sunt preluate din google news de la ziare locale din Galati. galatiexpres.ro este un director/serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. galatiexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii