Găluștele nu conțin praf de copt, doar ouă, griș și sare. Supa de cocoș cu găluște pufoase de griș este preferata noastră, mai ales dacă este făcută cu o pasăre de curte, hrănită natural. Acest fel culinar poate fi consumat în orice sezon, iar atât specialiștii gastronomi, cât și medicii o consideră un remediu natural, care ajută organismul să se refacă după gripă sau răceală. Găluștele de griș se fac fără praf de copt, unt sau ulei, doar griș, ouă și sare. Foarte important pentru găluște pufoase este grișul. Acesta trebuie să aibă o granulație mai mare, astfel încât după perioada de odihnă aluatul de gălușcă să devină pufos.
Găluște de griș tari – cum se salvează
Indiferent de experiența pe care o avem în bucătărie, uneori găluștile de griș ies prea tari. Ce facem? Un truc care s-a dovedit foarte util. După ce le fierbem circa 10 minute și încă sunt tari, „le speriem” cu o ceașca de apă foarte…
———————————-
Știrile sunt preluate de la ziare din Galati și alte surse locale. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținut nici drepturi asupra conținutului. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: botosaniexpres@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii